Onze bieren online kopen? Bestel direct via Brother Beer!

Taste the adventure

Proef het avontuur en de eigentijdse Nederlandse brouwerskeuken in onze prachtige ' Waterfront Gastropub'. Verwacht een combinatie van de ongedwongen sfeer van een kroeg, met de topkwaliteit van een high-end restaurant. Overal waar u kijkt, ziet u de geschiedenis van het pand en de omgeving. Onze gastropub combineert populaire comfortsmaken uit de hele wereld; van Hollandse klassiekers tot Aziatische ingrediënten en van streetstyle gerechten tot gourmet! Of u nu alleen wat wilt snacken, of op zoek bent naar een volledige gastronomische ervaring; Stadshaven Brouwerij heeft het!

We gebruiken lokale seizoensgebonden ingrediënten omdat we geloven in de positieve sociale en ecologische impact van onze industrie. We zetten ons in voor circulariteit en duurzaamheid en tonen een onverschrokken vastberadenheid om een gamechanger te zijn; zowel in onze bieren als in het eten dat we serveren. We hebben ook de eerste biercocktailtap ter wereld die altijd zes heerlijke biercocktails kan serveren!


De unieke combinatie van brouwerij, horeca en beleving maakt het ook ideaal als locatie voor uw evenement. Kom je met een grote groep dineren of wil je een evenement bij ons organiseren? Klik dan hier.

Bij Stadshaven Brouwerij draait het om lekkere bieren en onvergetelijke avonturen. Onze gastropub bestaat uit verschillende ruimtes, allemaal met hun eigen identiteit. Kies jij voor een kwaliteitsdiner of geef je toch de voorkeur aan het ongedwongen kroeggevoel?
Gastro
Pub
Club
Terras
Stadshaven-Brouwerij-Diner-Gasten-Vrijdag

Kom genieten van kwalitatief hoogstaand eten in ons gastro gedeelte! The Diner is het sfeervolle restaurant waar je het rauwe karakter van de Rotterdamse haven nog kunt proeven. Laat je inspireren door de combinatie van verrassend lekkere bieren en culinaire creaties. Met uitzicht op de open keuken, de haven en de brouwketels is dit de perfecte plek voor een memorabel diner.

Stadshaven-Brouwerij-Kraken-Proost

Geen zin in een sit-down diner, maar wil je lekker borrelen/snacken? Geniet dan van onze Kraken Pub; geïnspireerd op de gigantische mythische octopus! Neem plaats aan de fluwelen halfronde banken, tap je eigen bier aan de zelftaptafels of versla je vrienden tijdens een potje shuffleboard of cornhole. De verliezer haalt een rondje.

Ben je met een grote groep? Neem dan plaats aan ‘The Brewers Tables’; 5 lange tafels die allemaal beschikken over een eigen tap zodat jij met je vrienden bier kunt tappen. Deze ruimte is 'afgezonderd' van de andere ruimtes en kijkt uit over de hele brouwerij en onze open keuken. Wil je meer weten over de zelftaptafels? Klik hier

Stadshaven-Brouwerij-Club-Great-White

Het middelpunt van onze gastropub. De grootste ruimte met hoge tafels en krukken en onze 12 meter lange hoofdbar, inclusief 's werelds eerste biercocktailtap! Kom iets drinken met uitzicht op de brouwketels en de open keuken. Op verschillende avonden treden hier live bands en dj's op, wat zorgt voor een unieke vibe. Wanneer de mensen beginnen te dansen, kunnen we de stoelen en tafels verwijderen om een volledige dansvloer te creëren.

36 Stadshaven Brouwerij Terras Proostende Gasten

Geniet van een vers getapt (speciaal)biertje op het grootste terras aan de Rotterdamse Merwehaven. Met een oppervlakte van 750m2 is het verbluffend groot, en het uitzicht over het water is waanzinnig! Geniet van de voorbijvarende boten in de Rotterdamse Fruithaven en prachtige zonsondergangen aan het water. Mocht het toch wat kouder worden? Dan hebben we genoeg heaters om je warm te houden.

Stadshaven-Brouwerij-Diner-Gasten-VrijdagStadshaven-Brouwerij-Kraken-ProostStadshaven-Brouwerij-Club-Great-White36 Stadshaven Brouwerij Terras Proostende Gasten
Stadshaven-Brouwerij-taptafels-tappen-gasten

Taptafels

Nodig je vrienden uit aan de Brouwerij Taptafels

Altijd al je eigen bier willen tappen? Maak dan gebruik van onze taptafels. Onze gastropub heeft er maarliefst 9! In de Kraken Pub bevinden zich de vier ‘kleinere’ taptafels die geschikt zijn voor 6-8 personen per tafel. Ben je met een grote groep? Boek dan nu een taptafel bij ‘The Brewers Tables’. Hier bevinden zich de vijf grote taptafels waar je met groepen tot 20 personen per tafel aan kan zitten. De tafels hebben een eigen biertap, zodat je zelf een avondje voor barman of – vrouw kunt spelen. Reserveer je eigen taptafel en ontdek jou taptalent!


Games

Versla je vrienden

‘Shuffleboard’ is een combinatie van sjoelen en curling. Het spel werd al rond 1500 in Engelse paleizen gespeeld en is - dankzij onze Fearless crew - nu ook in Rotterdam te spelen. Heb jij wat nodig is om dit spel te winnen? Als je niet meer tegen de hitte kunt, koel jezelf dan af met een lekker koud biertje! Of wat dacht je van een spelletje Cornhole; het alom bekende 'pitzak gooien' op onze gepersonaliseerde borden.

socials
follow our
socials
follow our
socials
follow our
socials
follow our
socials
follow our
socials
follow our
socials
follow our
socials
follow our

Volg ons op Instagram voor de laatste Fearless nieuwtjes, blogs, boeiende podcasts en nog veel meer.

Welkom bij de Stadshaven Brouwerij. Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Ben jij 18 jaar of ouder?