KomStadshaven-Brouwerij-Drinken-Proostenetenen drinkeninStadshaven-Brouwerij-Eten-Sharing-PlankonzeGastropub

Stadshaven-Brouwerij-Drinken-Proosten

Genieten van een hoogstaand diner met vrienden en familie? Het kan bij de Stadshaven Brouwerij. Heerlijke bieren, gerechten (vlees/vis/vegan) en verrassende snacks aan de bruisende kade van de Rotterdamse Fruithaven.

Op onze menukaart vind je allerlei eerlijke (lokale) ingrediënten en lekkernijen die worden bereid in onze smoker, op de barbecue of rechtstreeks uit de steenoven.
De Stadshaven Brouwerij draait om smaakvolle Fearless bieren en onvergetelijke avonturen. Lees meer over onze Fearless bars en taptafels, lekkere eetmogelijkheden in de Gastropub en de unieke club ervaring.
Dinner
Pub
Club
Stadshaven-Brouwerij-Diner-Gasten-Vrijdag
Geniet van een lekkere maaltijd en een heerlijk uitzicht op de Rotterdamse haven

De Dine is nu al bij veel fijnproevers een favoriet. Hier kun je romantisch dineren met uitzicht op de kade en het water. Geen mooiere plek om het rauwe karakter van de Rotterdamse haven te proeven.

Laat je inspireren door verrassend lekkere bieren en culinaire creaties. Bereid door Sander Fiets, onze Fearless Chef in onze rookoven, steenoven of vers van de houtskool barbecue. Vergeet niet een klein gaatje over te houden voor een heerlijk toetje.

Stadshaven-Brouwerij-Kraken-Proost
Borrelen, dineren of je eigen biertje tappen

Eeuwenlang dacht men dat de Kraken in de buurt van Siberië leefde, in de inktzwarte dieptes van de Atlantische Oceaan. Maar nu duikt hij op in Rotterdam. In de Stadshaven Brouwerij komt hij tot leven als nooit tevoren.

Kom naar de Kraken Pub… als je durft. De plek waar je al onze Fearless bieren kunt proeven. Vers van de tap en gebrouwen op een paar meter afstand. Liever zelf een avondje bartender zijn? Ontdek dan het gemak van onze mooie taptafels.

Stadshaven-Brouwerij-Club-Great-White
Een avondje los(sen) in de Rotterdamse Fruithaven

In de Club vind je onze 12-meter lange hoofdbar. Hier kun je al onze Fearless bieren proeven met het beste zicht op de biertanks waar ze worden gebrouwen. Geniet ondertussen van de ambachtelijke snacks van ons barmenu en laat je werkweek snel varen.

Na 22.00 uur knalt binnenkort (als de maatregelen het weer toelaten) de ‘live’ muziek erin en transformeren we de Club tot een echte club. Onder het genot van een smaakvolle biercocktail – gemaakt om het scherpe randje eraf te halen en een glimlach op je gezicht te toveren – kun je hier tot in de vroege uurtjes los gaan op de gerste bands en dance.

Stadshaven-Brouwerij-Diner-Gasten-VrijdagStadshaven-Brouwerij-Kraken-ProostStadshaven-Brouwerij-Club-Great-White
Stadshaven-Brouwerij-Gastopub-Picanha-Vlees
Geniet van Fearless gerechten, bereid in de Smoker, steenoven of vers van de houtskool BBQ
Stadshaven-Brouwerij-Gastopub-Kraken-Octopus

Ons favoriet hoofdgerecht uit de steenoven: The Kraken, Octopus tentakel geglaceerd met honing en gerookte boter, met fruitbier bereide ragout, geroosterde roodlof en rode amarillo dressing.

Stadshaven-Brouwerij-Cocktails-Collega

Geniet van leuke unieke ervaringen in onze pub

Stadshaven-Brouwerij-Taptafels-Lach-Tappen
Taptafels
Nodig je vrienden uit aan de Brouwerij Taptafels

Eten wordt nóg lekkerder als je het deelt met goed gezelschap. In de Gastropub vind je vijf Brouwerij Taptafels waar je met groepen tot 20 personen per tafel aan kunt zitten. De tafels hebben een eigen biertap, zodat je zelf een avondje voor barman of -vrouw kunt spelen. Reserveer je eigen tafel en ontdek jouw taptalent!


Stadshaven-Brouwerij-Shuffel-Board-Gasten
Shuffleboard
Versla de brouwer met Shuffleboard!

Het spel Shuffleboard werd rond 1500 al gespeeld in Engelse paleizen en – dankzij onze Fearless bemanning - nu ook in Rotterdam. Maak kennis met Shufl; een combinatie van shufl, bowlen en curling. Ga voor de winst op onze 4 meter lange Shuffleboard tafels. Wordt de spanning je te veel, dan neem je gewoon nog een biertje. Wie weet versla je de brouwer en word je de eerste kampioen in onze geschiedenis.


Stadshaven-Brouwerij-Tanks-Brouwen-Check

Boek een rondleiding door onze Brouwerij

Stap in de wereld van onze Fearless bieren en boek een Brouwerijtour. Krijg een kijkje achter de schermen en leer alles over het brouwproces, de ingrediënten van onze bieren, de geschiedenis van het pand en de omgeving en niet te vergeten, ons duurzame gedachtengoed. Beleef de Rotterdamse Fruithaven van dichtbij en word zelf onderdeel van de ontwikkeling van Merwe-Vierhavens (M4H) tot de nieuwste hotspot.

keep up
keep up
keep up
keep up
with what’s
with what’s
with what’s
with what’s

Volg ons op Instagram voor de laatste Fearless nieuwtjes, blogs, boeiende podcasts en nog veel meer.

Welkom bij Stadshaven Brouwerij
Ben je 18+ jaar?