Boek20210818 Superskyx Stadshaven Brouwerij 0077eentour enontdek20210818 Superskyx Stadshaven Brouwerij 0081debrouwerij

20210818 Superskyx Stadshaven Brouwerij 0077
Ontdek het magische verhaal achter onze Fearless bieren

Onze rondleidingen zijn meer dan alleen kijken naar een paar glimmende biertanks en luisteren naar uitleg over het brouwproces. Dat zit er wel bij, maar ons vernieuwende brouwerijconcept prikkelt je zintuigen ook op andere niveaus.

We geven je een kijkje in onze rol in een spannend herontwikkelingsproject van Merwe-Vierhavens als een nieuwe hotspot in wording. We nemen je mee in de fruitige historie van deze locatie, onze experimenten om nog duurzamer te produceren en nog veel meer. Of je nu een bierleek of -expert bent, de Stadshaven Brouwerij Tour mag je niet missen.
November deal: Boek gratis tour op woensdagen

20210817 Superskyx Stadshaven Brouwerij 0035

Waar gaat de Brouwerij Tour over?

Tour door de ooit grootste fruithaven ter wereld

Geïnspireerd door onze unieke ligging en de geschiedenis van de Rotterdamse Fruithaven, vertelt onze Fearless Crew je het bijzondere verhaal achter onze eigentijdse en stoere ambachtelijke bieren.


M4H, Stadshaven Brouwerij en duurzaamheid

Innovatie stroomt door onze aderen én door onze brouwketels. Bij Stadshaven Brouwerij serveren we de lekkerste bieren en gerechten, waarbij duurzaamheid een belangrijk onderdeel is van onze menukaart. Ontdek bijvoorbeeld hoe lekker lokaal kan zijn.


Van rauw en ruig havengebied tot de nieuwe hotspot van Rotterdam

Stadshaven Brouwerij maakt deel uit van een spannend herontwikkelingsproject dat het Merwe-Vierhavens gebied transformeert tot een levendig nieuw stadsdeel. Lees meer over de bijdrage die we leveren aan de leefbaarheid en sociale dynamiek in het gebied.20210817 Superskyx Stadshaven Brouwerij 0040

Info en prijzen

20210817 Superskyx Stadshaven Brouwerij 0033
Tour info

Van donderdag tot en met zondag ben je van harte welkom voor een Brouwerij Tour door een professionele gids. Geef van tevoren wel graag even aan wanneer en met hoeveel personen je wilt komen (vooraf reserveren verplicht).

Duur1 uur
Personenminimaal 10 - maximaal 20
Inclusief1 biertje (of frisdrank)
Tour prijzen

Prijzen zijn inclusief 1 biertje of frisdrank in onze Gastropub

Volwassenen€10
12-17 jaar€7,50
- 12 jaarGratis
20210817 Superskyx Stadshaven Brouwerij 0037
Tour & Proeverij

Boek een bierproeverij bij je rondleiding en les je dorst, zoals je ’m nog nooit hebt gelest. Neem plaats aan een groepstafel in onze Gastropub en geniet van unieke smaken, terwijl de gids je meer vertelt over de bieren.

Duur1 uur
PersonenMin 10 – max 20
Inclusief3 biertjes (van 0,15 cl per biertje)
of 1 frisdrank + 3 snacks
Achtergrondinfo over onze bieren
door een professionele gids
Prijzen
Volwassenen€18
12-17 jaar€12,50
3-11 jaarGratis
Foto XYZCREATIVEAGENCY RP27

Beleef Rotterdam als een local

Ontdek de verborgen parels in de omgeving. Bezoek onze favorieten of ga gewoon je eigen weg.


Bezoek de Floating Farm: de eerste zelfvoorzienende drijvende stadsboerderij ter wereld.

Een boer, 40 koeien, robots die mest verzamelen en voer uitdelen; allemaal drijvend op het water van de grootste haven van Europa. Een schitterend voorbeeld van duurzaamheid en de circulaire economie. Laat je niet weerhouden door het boe-geroep.


Zero Latency: de ultieme VR-ervaring

Beleef ’s werelds meest spectaculaire Virtual Reality ervaring voor groepen. Beland samen middenin het spel, waarbij je lichaam de controller is en je gelooft dat alles om je heen echt is.


Jenever Museum Schiedam – gin hoofdstad van de wereld

In het Jenever Museum bevind je je letterlijk in het hart van de jeneverindustrie. Je leert alles over de geschiedenis en de ontwikkeling van jenever: van medicinale drank tot trendy gin.


Riviercruise – Rondvaart over de Maas

Kom aan boord en ontdek in een uur de belangrijkste highlights van Rotterdam vanaf het water. Geniet van de indrukwekkende skyline en havens, terwijl een gids je alle ins en outs vertelt.


Le Marin Hotel – Een nieuw, design stadshotel

Le Marin Hotel is een sfeervolle, tijdelijke thuisbasis in een stad waar het avontuur op je wacht. Het nieuwe, design stadshotel is gelegen aan het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West.

keep up
keep up
keep up
keep up
with what’s
with what’s
with what’s
with what’s
brewing
brewing
brewing
brewing

Volg ons op Instagram voor de laatste Fearless nieuwtjes, blogs, boeiende podcasts en nog veel meer.

Welkom bij Stadshaven Brouwerij
Ben je 18+ jaar?